Designs

Wanneer je iets bijzonders te melden hebt, dan wil je dit ook op een bijzondere manier laten zien. Dit kan door middel van een flyer, poster, kaart, het is zo gek niet te bedenken. Voor elke boodschap is er een goed middel.

Bijzondere boodschap

Het is niet altijd even makkelijk om de aandacht van jouw doelgroep te pakken te krijgen. In een wereld waar iedereen wilt opvallen, is het lastig om de blik en aandacht te vangen. Maar het is nog steeds mogelijk, met de juiste combinatie van boodschap en middel.

Wij helpen jou je doelgroep te bereiken. Vertel jouw verhaal op een wijze die volledig bij jou, jouw bedrijf en vooral de doelgroep past. Dit doen wij het liefst in samenwerking met jou, want wie kent jouw meerwaarde nou beter dan jijzelf?

Een goede uiting begint bij de basis, zo is het goed om eerst een logo, huisstijl en/of website te (laten) ontwikkelen. Zo ben je herkenbaar én vindbaar voor iedereen die jou zoekt.

Good design, good business

Je kunt zelf een uiting maken via diverse programma’s op het internet, maar sluit dit écht aan bij jouw wensen en wat jij mensen wilt vertellen? Soms kun je niet alles zelf en daar is niks mis mee. Dan schakel je iemand in die er wel verstand van heeft en precies kan maken wat jij wil. Wij denken met je mee en zullen samen met jou jouw wensen op papier (of glas, kleding, televisie, wat wij ook maar samen bedenken) zetten.

Sparringpartner, wensenvervuller, advocaat van de duivel, eerlijkheid staat voorop. Omdat wij de tijd nemen om goed met jou mee te denken over de beste manier om jouw verhaal te vertellen, kan het zijn dat wij vragen of opmerkingen hebben die in eerste instantie niet bevallen. Dit is altijd met de beste intenties, gezamenlijk jouw doelen bereiken.

Let's talk!

    Mijn naam is
    en ik heb hulp nodig met een .
    Je kunt mij bereiken via ,
    tot daar!