Project passion.

“Geeft passie vorm” is wat Kral Design het best beschrijft. Geboren en getogen door passie. Door de toenemende vraag naar onze werkzaamheden is Kral Design ontstaan. Wat direct onze eigen wens in vervulling liet gaan. Na al jarenlang in loondienst te hebben gewerkt, besloot Richard Kral in 2021 om voor zichzelf te beginnen. Dit naast zijn huidige banen bij conceptbureau Claim Your Aim en financieel dienstverlener Van Bruggen Adviesgroep. Want vorm( )geven is zijn passie, in de dubbele zin van het woord.

I would rather

die of passion

than of boredom.

Voordelen

Wij zijn op de hoogte van de laatste trends, gedreven en jong, gecombineerd met de nodige ervaring om voor jou(w) bedrijf passende en effectieve ontwerpen te maken. Zo hebben wij jaren ervaring bij (middel) kleine bedrijven. Deze ervaring is opgedaan bij een marketing communicatiebureau, maar ook binnen een organisatie op de marketing afdeling. Wij zijn hierdoor bedreven in het werken voor opdrachtgevers en als onderdeel van een commercieel team.

Nadelen

Naast voordelen is er één “nadeel”. Door onze werkzaamheden binnen andere (middel) kleine bedrijven voeren wij onze werkzaamheden in de avonduren van de dag uit. Dit betekent dat, wanneer wij de samenwerking aangaan, wij overdag geen aanpassingen zullen kunnen doorvoeren. Deze eventuele aanpassingen worden dan in de avond doorgevoerd. Wij zijn uiteraard wel de hele dag bereikbaar voor eventuele vragen, aanpassingen en/of het doorspreken van ontwerpen en keuzes.

Een nieuwe kennis maken?

BEL

06 42 96 91 56

Direct bellen

MAIL

contact@kraldesign.nl

Direct mailen

BEZOEK

Gieterijstraat 59, 7411 EB Deventer